21 mei 2024

Regionieuws TV- Vier aanhoudingen bij massale vechtpartij in Honselersdijk

De politie bij een partycentrum aan de Dijkweg moeten ingrijpen bij een massale vechtpartij. Er zijn vier personen aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Er kwam een melding binnen dat er bij het partycentrum Luna-Event aan de Dijkweg op het Veilingterrein een massale vechtpartij gaande was. Het zou gaan om een groep van ongeveer zestig mensen. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Het gevecht was nog bezig waardoor de politie moest ingrijpen om de openbare orde te herstellen. Er zijn vier verdachten aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Een verdachte pleegde bij zijn aanhouding verzet en bleef agressief. Er moest een politiehond aan te pas komen om de man onder controle te krijgen. De man raakte daarbij gewond. Hij is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com