22 juli 2024

Westland – Gemeente gaat voor een Positieve Sportcultuur

De campagne ‘Westland Wint’ is gelanceerd. Wethouder Pieter Varekamp kreeg de banner overhandigd die straks door heel Westland te vinden zijn. Deze campagne is een onderdeel van het Westlandse Sportakkoord en moet bijdragen aan de positieve sportcultuur. “Sport is belangrijk voor iedereen, maar dan ook echt iedereen. Dit betekent met of zonder beperking, voor iedere nationaliteit en voor elke leeftijd”, aldus Pieter Varekamp.

Wethouder Varekamp: “Westlanders zijn sportieve inwoners. En toch zien we dat het niet voor iedereen altijd even makkelijk is om te gaan of kunnen sporten of om de juiste sport te vinden. In het lokaal Sportakkoord hebben we nu vier thema’s benoemd met te behalen doelen: Inclusief sporten en bewegen, vitale sport- en beweegaanbieders, positieve sportcultuur en motorisch vaardig in bewegen. De komende jaren gaan we dus zorgen dat binnen deze thema’s er initiatieven worden opgezet en uitgevoerd. Deze campagne ‘Westland Wint’ is een mooie aftrap van het Westlandse Sportakkoord. Zo hopen we dat we nog meer sportieve en gezonde inwoners krijgen.”

De komende weken worden de banners en posters met als thema ‘Westland Wint’, verspreid onder de sportaanbieders in het Westland. Daarnaast is er een promotievideo gemaakt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com