22 juli 2024

Westland – Vier genomineerden WestlandHart bekend

De genomineerden voor de vrijwilligerswaarderingsprijs WestlandHart 2021 zijn bekend. De vier organisaties zijn: De Groente- en Fruit Brigade, Stichting Myosotis, De Westlandse Ride en SchuldHulpMaatje Westland.

Een onafhankelijke jury kiest uit deze vier een van de winnaars. Ook inwoners kunnen stemmen op hun favoriete vrijwilligersorganisatie. Stemmen kan tot 30 mei 2022.

In Westland zijn veel organisaties die zich, samen met hun vrijwilligers, inzetten voor anderen. WestlandHart is de kans om deze organisaties in het zonnetje te zetten. Gemeente Westland wil hiermee graag laten zien hoe onmisbaar vrijwilligerswerk is.

Alle vier genomineerde vrijwilligersorganisaties doen op hun eigen manier iets bijzonders voor de Westlandse samenleving.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com