27 februari 2024

Delft – SURF Onderwijsaward voor onderwijsprofessional van TU

SURF Onderwijsawards zijn dit jaar online uitgereikt. Een van de awards ging naar Willem van Valkenburg van de TU-Delft.

Tijdens de online editie van de SURF Onderwijsdagen 2020 zijn awards toegekend aan vijf onderwijsprofessionals die nationaal en internationaal bijdragen aan onderwijsvernieuwing.

De vijf winnaars zijn verrast in een videocall, waarin de SURF Onderwijsawards 2020 werd toegekend. Willem van Valkenburg, Executive Director Extension School aan de TU Delft, zet zich nationaal en internationaal in voor open en online onderwijs. Hij zet nieuwe organisaties op die onderwijsinnovaties succesvol integreren in de bestaande onderwijsstructuur. Zo was hij nauw betrokken bij het ontstaan van de OpenCourse Ware-website van TU Delft en is medeoprichter van de Extension School voor open en online onderwijs van de TU Delft. Ook is Van Valkenburg president van de board of directors van het Open Education Global, waar hij Nederland op de kaart zet als innovator in open onderwijs.

Sinds 2015 reikt SURF jaarlijks onderscheidingen uit aan mensen uit het onderwijsveld (mbo, hbo en wo) die zich inzetten voor onderwijsvernieuwing met behulp van ICT.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com