20 mei 2024

Den Haag – Woodstreet Big Band: 11 maart Radar Love

Woodstreet Big Band brengt eerbetoon met eigen versie Radar Love

Op 11 maart 2021 om 17:15 uur is iedereen opgeroepen om het nummer Radar Love van Golden Earring te draaien vanaf de plek waar je bent. Het is een eerbetoon vanwege de verjaardag van de zieke gitarist George Kooymans van de Golden Earring.

Omdat de Woodstreet Big Band sinds 2010 haar eigen gearrangeerde versie van de nummers Twilight Zone en Radar Love speelt, heeft de Haagse big band speciaal voor dit eerbetoon een videoclip opgenomen met het nummer Radar Love.

De Woodstreet Big Band is het oudste nog spelende Haagse jazzorkest uit 1972 in traditionele bezetting. De videoclip is te vinden op de website van de band: www.woodstreet.nl

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com