27 mei 2024

Delft – Gemeentelijke hulp voor ondernemers met schulden

Speciaal voor ondernemers in Delft is er de Financiële Winkel voor Ondernemers. Inwoners van Delft konden al hulp bij schulden krijgen van de gemeente, namelijk van de Financiële Winkel van Delft. Zelfstandig ondernemers met financiële problemen kunnen zich sinds kort ook aanmelden voor hulp.

Rekeningen die je niet meer kunt betalen, zowel zakelijk als privé. Bezoeken van incassobureaus of deurwaarders. Brieven van schuldeisers. En ondertussen doorgaan met ondernemen alsof er niks aan de hand is. Voor ondernemers met financiële problemen is dit misschien herkenbaar. De gemeente roept deze ondernemers op om niet langer af te wachten en hulp bij schulden te vragen.

De Financiële Winkel voor Ondernemers helpt alle ondernemers die persoonlijk aansprakelijk zijn voor schulden van het bedrijf. Dit geldt bijvoorbeeld voor zzp’ers, eenmanszaken of een vof. Ook bieden we hulp bij het stoppen van uw onderneming om een faillissement te voorkomen.

De specialisten van de Financiële Winkel voor Ondernemers helpen ondernemers bij het oplossen van hun schulden. Denk daarbij aan een advies, een doorverwijzing of een schuldregeling. Bij een schuldregeling nemen de specialisten contact op met de schuldeisers om uiteindelijk tot een betalingsvoorstel te komen. Als alle schuldeisers hiermee akkoord gaan, kan een ondernemer na 3 jaar schuldenvrij zijn.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com