27 september 2023

Zuid-Holland – Provincie heet OV-reizigers welkom terug

Provincie Zuid-Holland heet OV-reizigers een warm welkom terug
Iedereen mag weer met het openbaar vervoer reizen.

Het advies voor alle manieren van vervoer is om zoveel mogelijk op rustige momenten te reizen. Vermijd drukte onderweg en op stations.

Op 19 mei verviel het dringende advies om het openbaar vervoer alleen voor noodzakelijke reizen te gebruiken. Het dragen van een (niet-medisch) mondkapje in het openbaar vervoer, in stations en bij bus- en tramhaltes blijft verplicht.

De provincie Zuid-Holland vindt het belangrijk dat iedereen snel, veilig en duurzaam van A naar B kan reizen. Of je nu naar school gaat of naar je werk, goederen moet bezorgen of een bezoek brengt aan vrienden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com