22 juli 2024

Delft – Mohammed uit Delft wint Nationale voorleeswestrijd

De achtentwintigste landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd is gewonnen door Mohammed Oulad Chaib van basisschool De Schatkaart uit Delft .

Mohammed mag zich nu een jaar lang De Nationale Voorleeskampioen 2021 noemen. Mohammed las met veel emotie voor, en wist deze over te brengen op het publiek, aldus de jury. In TivoliVredenburg (Utrecht) las hij voor uit Blauwe Plekken van Anke de Vries. Mohammed deed dit eerder in Regio TV aan Tafel, hiervan een fragment.


Naast De Nationale Voorleeskampioen, is Mohammed het komende jaar de speciale kinderdirecteur van het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Hier krijgt hij een belangrijke rol bij het organiseren van exposities en evenementen gericht op kinderen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com