21 mei 2024

Westland – Fitpark aan Verdilaan in Naaldwijk geopend

Fitpark Verdilaan in Naaldwijk is officieel geopend. Wethouder Leen Snijders gaf een toelichting op het project en opende samen met initiatiefnemers Monique van Kaam en Thijs van Holsteijn het fitpark.

Vanaf nu is het fitpark door iedereen te gebruiken. Het door initiatiefnemers Thijs van Holsteijn (Calisthenics) en Monique van Kaam idee is uitgevoerd. Zowel ervaren sporters en freerunners, als individuele of groepsbuitensporters, kunnen gebruik maken van de sporttoestellen op deze openbare plek aan de rand van het centrum van Naaldwijk.

Nu de werkzaamheden zijn afgerond kan er door iedereen gebruik worden gemaakt van de geplaatste toestellen. Nu de werkzaamheden zijn afgerond en er door velen in de afgelopen weken al gebruik is gemaakt van de geplaatste toestellen, werd het tijd om het Fitpark Verdilaan officieel te openen. Ervaren sporters en freerunners gaven na de officiële opening een demonstratie van de toestellen.

09072021 – naaldwijk, verdilaan, opening van het nieuwe calisthenics freerunpark door oa wethouder Leen Snijders Gemeente Westland © Thierry Schut iov V Geeratz
09072021 – naaldwijk, verdilaan, opening van het nieuwe calisthenics freerunpark door oa wethouder Leen Snijders Gemeente Westland © Thierry Schut iov V Geeratz
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com