4 maart 2024

Zoetermeer – Siemens en Yunex openen nieuw kantoor

Burgemeester Michel Bezuijen van Zoetermeer heeft vandaag, maandag 4 oktober, de nieuwe kantoren van Siemens Mobility en Yunex Traffic (a Siemens business) geopend.

De kantoren zijn gevestigd op de Dutch Tech Campus aan de Werner von Siemensstraat in Zoetermeer. Siemens Mobility en Yunex Traffic bevestigen daarmee hun trouw aan Zoetermeer.

In 2013 verhuisde Siemens Mobility naar Zoetermeer en dat was bedoeld als een tijdelijke oplossing. Het hoofdkantoor van Siemens Nederland in Den Haag werd gerenoveerd waardoor een tijdelijke verhuizing noodzakelijk was. Het verliep echter anders. Het hele gebouw waar Siemens Mobility in Den Haag in verbleef kon verhuurd worden aan een derde partij, waardoor terugkeer naar Den Haag niet meer mogelijk was.

De keuze om in Zoetermeer te blijven was niet vanzelfsprekend, maar uiteindelijk wel de beste. Burgemeester Michel Bezuijen van Zoetermeer is blij dat Siemens Mobility en Yunex Traffic in Zoetermeer blijven. “De Dutch Tech Campus huisvest veel vooraanstaande nationale en internationale bedrijven. Ik ben blij dat de beide Siemens bedrijven hiervan onderdeel blijven uitmaken. Siemens heeft een lange geschiedenis in Zoetermeer en daar zijn we trots op.” De aanwezigheid van wethouder Jan Iedema (economie) onderstreepte dat de gemeente blij is met de definitieve vestiging van Siemens Mobility en Yunex Traffic in Zoetermeer.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com