21 februari 2024

Zuid-Holland – Nationale Voorleesdagen 2022

Van 26 januari tot en met 5 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Voorlezen maakt je leuker. Want voorlezen is goed voor de taalontwikkeling, het vergroot de woordenschat én het taalbegrip van peuters en kleuters. Tijdens De Nationale Voorleesdagen worden ouders gestimuleerd kinderen voor te lezen die zelf nog niet kunnen lezen en krijgen de ouders voorleestips; Welke boeken passen bij de leeftijd en welke boeken zijn het meest geschikt voor interactief voorlezen?

Op woensdag 26 januari is de aftrap van de Nationale Voorleesdagen. Bibliotheek Forum Zoetermeer organiseert daarom een online voorleesmoment waarin het Prentenboek ‘Maar eerst ving ik een Monster’ en het prentenboek ‘Vos gaat een stukje rijden’ worden voorgelezen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com