18 mei 2024

Den Haag – Residentie Orkest presenteert Stage Your Voice 2022

Residentie Orkest Den Haag nodigt u van harte uit een of meerdere dagen van de maakweek van Stage Your Voice 2022 bij te wonen.

De maakweek, waarin Haagse talenten onder begeleiding van ervaren coaches persoonlijke nummers schrijven en opvoeren, vindt plaats in de periode van zaterdag 26 februari t/m vrijdag 4 maart. Wanneer u de maakweek wilt bijwonen kunt u zich hiervoor aanmelden bij Margarétha Moerkerke, e: margaretha@publicy.nl, t: 020 612 7000.

Het Residentie Orkest gelooft in de kracht van muziek, die voelbaar en bereikbaar is voor iedereen van jong tot oud. Vanuit die overtuiging begeleidt het orkest met Stage Your Voice creatieve Haagse jongeren, woordkunstenaars met een belangrijk verhaal, om hun ideeën over een betere wereld om te zetten in muziek en hen een podium te bieden.

Na de succesvolle edities van 2020 en 2021 gaat deze maand Stage Your Voice 2022 van start. Na de audities op 19 februari gaan tien tot vijftien deelnemers door naar de maakweek. Van za 26 t/m ma 28 februari schrijven en componeren ze onder begeleiding van ervaren coaches teksten en muziek. De coaches zijn Gijs Kramers (violist, dirigent, arrangeur), Karel Boehlee (pianist, componist), Ferdinand van Duuren (projectleider, muzikant, componist), Guus van der Steen (performer, hiphopper, schrijver) en Aischa Fischer (zangeres, zangdocent). Van wo 2 t/m vr 4 maart zijn de repetities met musici van het Residentie Orkest. De maakweek wordt afgesloten met optredens van de vier deelnemers met het meest pakkende verhaal.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com