23 april 2024

Pijnacker-Nootdorp – Lionsclub voedselbankactie Oostland groot succes

Voedselbank actie van Lionsclub Dames van Oostland in Pijnacker-Nootdorp is een groot succes geworden. Na hun oprichting vorig jaar zijn ze in vliegende vaart gestart met goede doelen en leuke acties.

De dames hebben in de week van Valentijn een krat in hun tuin gezet, waarin producten geplaatst konden worden. Ze flyerden in de buurt, bij sportclubs, vrienden en familie om kenbaar te maken op welke locatie de krat te vinden was.

Ook werden posters verspreid door heel Pijnacker-Nootdorp met een aantal standaard adressen erop. In 6 dagen tijd verzamelden de dames 70 afgeladen volle kratten van de voedselbank en daarnaast nog 27 volle dozen en tassen en nog 200 kg couscous.

Hiermee kan de voedselbank de komende periode weer heel veel ontvangers blij maken en de pakketten aanvullen met producten waar altijd tekort aan is.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com