23 april 2024

Den Haag – Expositie studenten en statushouders

Expositie over samenwonende studenten en statushouders vanaf 21 maart in Den Haag. “Hoe is het nou om samen te leven met mensen met een echt heel andere achtergrond en geschiedenis dan die van jou?” Dat was de vraag die fotograaf Karijn Kakebeeke zich stelde toen ze kennismaakte met Startblok Riekerhaven, het eerste woonconcept in Nederland waarin statushouders met Nederlandse studenten en starters samenwonen.

Het leidde tot een multimediale tentoonstelling waarin bezoekers worden meegenomen in het leven van vier bewoners van het Amsterdamse wooncomplex. Van 21 maart tot en met 16 april is de multimediale tentoonstelling PROJECT STARTBLOK over jong zijn en leren samenwonen te zien in het Atrium, Spui 70 (Turfmarktzijde) in Den Haag. Op 7 april is er speciaal programma in het kader van het Movies that Matter festival .

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com