4 maart 2024

Leidschendam-Voorburg – Blijverslening voor levensloopbestendig maken van woningen

Zo lang mogelijk wonen in een fijn huis in een vertrouwde omgeving. Soms is het nodig om uw woning daarvoor aan te passen.

Aanpassingen die ervoor zorgen dat u comfortabel en veilig woont. Er zijn volop mogelijkheden om een woning levensloopbestendig te maken. Geniet er nu al van en wees klaar voor de toekomst. Denk hierbij aan een badkamer voorzien van alle gemakken, de slaapkamer verplaatsen naar de begane grond of een camera bij de voordeur. Op deze manier blijft u net zo lang in uw huis wonen als u zelf wilt.

Met de Blijverslening van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) financiert u deze aanpassingen aan uw woning. De gemeente Leidschendam-Voorburg biedt eigenaar-bewoners en huurders de Blijverslening van SVn aan.

Wethouder Floor Kist: “De Blijverslening helpt de zelfredzaamheid van inwoners te vergroten. Mensen kunnen meer doen om langer zelfstandig thuis te wonen. De Blijverslening heeft als voordeel dat de bewoner zelf bepaalt wanneer, hoe en met welke kwaliteit de aanpassingen worden uitgevoerd, dus zonder tussenkomst en indicatie van de gemeente”.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com