29 april 2024

Westland – Kunst tijdens de 7e Open Atelierroute Wateringen-Kwintsheul

Veel kunst tijdens de 7e Open Atelierroute Wateringen-Kwintsheul, bezoek lokale kunstenaars op zaterdag 3 en zondag 4 september 2022.

Op zaterdag 3 en zondag 4 september a.s. vindt de 7e editie van de Open Atelierroute Wateringen-Kwintsheul (OAWK) plaats. Tijdens het evenement dat tweejaarlijks terugkeert exposeren lokale kunstenaars hun werk in het eigen atelier, thuis of op ludieke locaties. Een groot deel van de bijna 40 deelnemende kunstenaars heeft zich dit jaar door het thema ‘Vrijheid’ laten inspireren. Kunstwerken worden daarbij verkocht voor het goede doel. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Vluchtelingenwerk.

Tijdens de editie in 2018 hebben meer dan 1.000 kunstliefhebbers het tweedaagse event bezocht. Marja Ouwerling (voorzitter OAWK): ‘Omdat we door corona lang niet konden exposeren zien we een groot enthousiasme bij de deelnemers. We hopen dan ook dat er deze editie weer veel belangstelling is van het Westlandse publiek.’’ Belangstellenden uit Wateringen, Kwintsheul en de regio kunnen op basis van een speciale routekaart twee dagen genieten van een grote diversiteit aan kunstwerken en -vormen op 19 locaties.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com